ضمن عرض تبریک به خواهران و برادران گرامی که در آزمون سراسری سال تحصیلی ۹۷-۹۶ پذیرفته شده اند به اطلاع می رساند: پذیرفته شدگان عزیز لازم است طبق جدول ذیل بعد از ثبت نام اینترنتی جهت ثبت نام حضوری به مکان اعلام شده مراجعه نمایند.

*توجه: کلیه پذیرفته شدگان اعم از ورودی نیمسال اول و دوم ملزم به ثبت نام حضوری و اینترنتی  در موعد مقرر می باشند.

*مهم: با توجه به احتمال تغییر در برنامه ثبت نام و یا لزوم ارائه اطلاعات تکمیلی، از کلیه پذیرفته شدگان عزیز اکیدا تقاضا می شود قبل از مراجعه حضوری جهت ثبت نام، مجددا به سایت دانشگاه مراجعه و از تغییرات مطلع گردند.

پذیرفته شدگان می بایست جهت ثبت نام اینترنتی از تاریخ چهارشنبه ۹۶/۶/۲۹ لغایت شنبه ۹۶/۷/۱ به آدرسhttp://sama.mubabol.ac.ir/SamaWeb/Login.aspx به بخش "دانشجویان جدیدالورود" مراجعه نمایند.

پس از ثبت نام اینترنتی اخذ مدارک در محل دانشکده پذیرفته شده به شرح ذیل انجام می پذیرد که حضور پذیرفته شده در روزهای اعلامی به همراه برگه پرینت شده کد رهگیری ثبت نام اینترنتی و اصل مدارک و CD اسکن شده مدارک مورد نیاز الزامی می باشد.

مدارک مورد نیاز ثبت نام اینترنتی که باید اسکن شده و در زمان ثبت نام آپلود گردد.

• شناسنامه
  • تصویر داوطلب
  • کارت ملی
  • دیپلم
  • آخرین مدرک تحصیلی یا پیش دانشگاهی
  • ریز نمرات دوسال قبل دیپلم
  • ریز نمرات پیش دانشگاهی

جدول زمانبندی ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال ۹۶

روز و تاریخ ثبت نام

ترتیب حرف اول نام خانوادگی

یکشنبه ۹۶/۷/۲

الف – ب – پ – ت – ث – ث –ج – چ – ح – خ

دوشنبه ۹۶/۷/۳

د – ذ – ر – ز- ژ – س – ش – ص – ض – ط- ظ-

سه شنبه ۹۶/۷/۴

ع – غ – ف – ق – ک – گ – ل – م – ن – و – ه – ی

شروع کلاس دوشنبه  ۹۶/۷/۱۰

مکان ثبت نام حضوری:

رشته ها

محل ثبت نام

پزشکی ، پرستاری ، مامایی (روزانه)- پزشکی، دندانپزشکی  و فیزیوتراپی (پردیس خودگردان)

دانشگاه علوم پزشکی – دانشکده پزشکی

شنوایی شناسی ، فیزیوتراپی ، گفتار درمانی ،

دانشگاه علوم پزشکی – دانشکده توانبخشی

دندانپزشکی

دانشگاه علوم پزشکی – دانشکده دندانپزشکی

پیراپزشکی (اتاق عمل، پرتو شناسی، علوم آزمایشگاهی، هوشبری، پزشکی هسته ای، بهداشت محیط، رادیو تراپی)

دانشگاه علوم پزشکی – دانشکده پیراپزشکی

پرستاری، بهداشت عمومی

دانشکده پرستاری و مامایی رامسر

تذکر مهم: پذیرفته شدگان باید طبق دستور العمل سازمان سنجش کلیه مدارک خود را همراه داشته باشند. علاوه بر آن بهمراه داشتن مدارک ذیل نیز الزامی است.

-اصل و یا گواهی موقت دیپلم و پیش دانشگاهی و ۲ سری تصویر آن

-اصل ریز نمرات دوره سه ساله و ریز نمرات  پیش دانشگاهی و ۲ سری تصویر آن

-۱۸ قطعه عکس پشت نویسی شده ۴*۳ تمام رخ تهیه شده در سال جدید (نام و نام خانوادگی، نام پدر، شماره شناسنامه، رشته)

-اصل و ۵ سری تصویر شناسنامه (تمام صفحات)

-اصل و ۵ سری تصویر از کارت ملی

برادران اصل و کپی مدرکی که نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه آنان را بهمراه داشته باشد

در غیر اینصورت داوطلبین مرد لازم است فرم پلیس +۱۰ را تکمیل و اسکن آن را در زمان مراجعه حضوری تحویل دهند.

دانلود فرم درخواست معافیت تحصیلی

-اصل دفترچه بیمه و ۱ برگ تصویر صفحه اول دفترچه بیمه

-بهیاران پذیرفته شده در رشته پرستاری معرفی نامه مبنی بر داشتن ۳ سال خدمت به عنوان بهیار

تبصره: پذیرفته شدگان با ارائه مدرک دیپلم (دیپلم بهیاری نظام قدیم  آموزش متوسطه و یا دیپلم بهیاری نظام جدید آموزش متوسطه) به اضافه مدرک پیش دانشگاهی (حداکثر تا تاریخ ۹۶/۶/۳۱ اخذ شود)

فرم های مربوطه را دانلود و تکمیل کنید و برای ثبت نام حضوری بهمراه داشته باشید

-- فرم اطلاعات عمومی دانشجو(2 صفحه، دانلود صفحه 1، دانلود صفحه 2

-- فرم پرسشنامه اجتماعی دانشجویان

-- فرم تعهد نامه مخصوص بازپرداخت تسهیلات دریافتی از صندوق رفاه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

-- دانلود فرم شماره 1 (نمونه فرم اخذ تعهد از فارغ التحصیلان دانشگاه ها و موِسسات آموزش عالی داخل و خارج از کشور و دانشجویان فعلی و انصرافی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور)

-- دانلود فرم شماره 4 (فرم مخصوص اخذ تعهد از پذیرفته شدگان منطقه 1، رزمندگان و ایثارگران، برای کلیه رشته ها در آزمون سراسری)

-- دانلود فرم شماره 6 (فرم مخصوص اخذ تعهد از پذیرفته شدگان رشته های مختلف گروه آموزشی پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سهمیه های مناطق 2 و 3 در آزمون سراسری)

-- دانلود فرم شماره 8 (فرم مغایرت عکس داوطلب با چهره عکس الصاق شده بر روی فرم اطلاعات قبولی در آزمون سراسری)

-- شناسه ( فرم نهاد رهبری )

• کلیه پذیرفته شدگان به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه نمایند و نسبت به درخواست تاییدیه تحصیلی پیش دانشگاهی و ارسال آن به این دانشگاه به آدرس بابل – خیابان گنج افروز – دانشگاه علوم پزشکی بابل – دبیرخانه معاونت آموزشی دانشگاه. کد پستی  4717647745 .  ضمنا اصل رسید دریافتی از پیشخوان دولت را در زمان ثبت نام همراه داشته باشید.

منابع آزمون هاي ارتقا – گواهينامه و دانشنامه تخصصي سال ۱۳۹۷

قابل توجه دانشجویان متقاضی انتقال و مهمانی

قابل توجه دانشجویان متقاضی انتقال و مهمانی (فقط خروج از دانشگاه)
قابل توجه دانشجویان متقاضی انتقال و مهمانی (فقط خروج از دانشگاه) به قسمت مدیریت امور آموزشی -فرآیند اداره پذیرش و ثبت نام مراجعه نمایید.

قابل توجه دانشجویان محترم متقاضی میهمانی و انتقالی
به اطلاع کلیه دانشجویان محترم متقاضی میهمانی و انتقالی به دانشگاه بابل می رساند که این دانشگاه جهت نیم سال دوم سال تحصیلی 97-96،هیچ گونه پذیرشی در این خصوص (میهمانی و انتقالی) ندارد.

فارغ التحصیلان گرامی جهت اطلاع از وضعیت فارغ التحصیلی بامراجعه به آدرس ذیل بااستفاده از مرورگرhttp: // medicalportal.behdasht.gov.ir/medicalportal/TG.aspx google chrome
جهت اطلاع از وضعیت فارغ التحصیلی بامراجعه به آدرس ذیل بااستفاده از مرورگرgoogle chrome پس از وارد نمودن کد ملی، از مراحل صدور و تایید فرم فارغ التحصیلی خود مطلع شوید. http: // medicalportal.behdasht.gov.ir/medicalportal/TG.aspx