فارغ التحصیلان گرامی جهت اطلاع از وضعیت فارغ التحصیلی بامراجعه به آدرس ذیل بااستفاده از مرورگرhttp: // medicalportal.behdasht.gov.ir/medicalportal/TG.aspx google chrome

فارغ التحصیلان گرامی  جهت اطلاع از فارغ التحصیلی با مراجعه به آدرس ذیل با استفاده ازمرورگر google chrome

پس از وارد نمودن کد ملی ،از مراحل صدور و تأیید فرم فارغ التحصیلی خود مطلع شوید .

حداکثر فاصله زمانی فرآیند (از زمان ارسال فرم توسط این دانشگاه تا زمان تایید نهایی توسط وزارت بهداشت و ارسال به دفتر طرح نیروی انسانی)72 ساعت کاری می باشد .

در صورت مواجهه با عبارت (عدم ارسال فرم فراغت از دانشگاه محل تحصیل )،جهت آگاهی از وضعیت فارغ التحصیلی می توانید با شماره تلفن گویای32208145-32208143-011 و داخلی 206-204 اداره دانش آموختگان دانشگاه تماس حاصل فرموده  و از نوبت و وضعیت رسیدگیبه پرونده خود اطلاع حاصل فرمائید .

طبق دستور رئیس محترم مرکز خدمات آموزشی وزارت موکد" خواهشمند است از مراجعه حضوری وتلفنی به "وزارت بهداشت "و معاونت آموزشی دانشگاه جهت پیگیری فرایند مورد اشاره خودداری فرمایید .

بدیهی است مراجعه حضوری وتماس های مکرر تلفنی موجب کندی امور مربوطه و تاخیر در ارسال فرم توسط دانشگاه و تایید آن توسط وزارت بهداشت خواهد شد .

باتشکر اداره دانش آموختگان دانشگاه

منابع آزمون هاي ارتقا – گواهينامه و دانشنامه تخصصي سال ۱۳۹۷

قابل توجه دانشجویان متقاضی انتقال و مهمانی

قابل توجه دانشجویان متقاضی انتقال و مهمانی (فقط خروج از دانشگاه)
قابل توجه دانشجویان متقاضی انتقال و مهمانی (فقط خروج از دانشگاه) به قسمت مدیریت امور آموزشی -فرآیند اداره پذیرش و ثبت نام مراجعه نمایید.

قابل توجه دانشجویان محترم متقاضی میهمانی و انتقالی
به اطلاع کلیه دانشجویان محترم متقاضی میهمانی و انتقالی به دانشگاه بابل می رساند که این دانشگاه جهت نیم سال دوم سال تحصیلی 97-96،هیچ گونه پذیرشی در این خصوص (میهمانی و انتقالی) ندارد.