شروع ثبت نام تکمیل ظرفیت دستیاری پزشکی
دو شنبه 25 دي 1396 ساعت 13:55

قابل توجه پذيرفته شدگان  مرحله تکمیل ظرفیت چهل و چهارمین دوره آزمون پذيرش دستيار تخصصي پزشكي سال 1396

باسلام و آرزوي توفيق الهي

پذيرفته شدگان محترم مقتضي است جهت ثبت نام حضوری از تاريخ 26/10/96 لغایت 27/10/96 به واحد تحصیلات تکمیلی معاونت آموزشی دانشگاه مراجعه فرمایند.

مدارك موردنياز جهت ثبت نام حضوری:

1-     پرینت و تکمیل فرم هاي ثبت نامي (مراجعه به لینک)

2-ارائه گواهي مبني برفراغت ازتحصيل تا31 شهريور ماه 1396(براي دانشجويان ترم آخر)

3- شناسنامه (تمام صفحات) و كارت ملي ( 3 سری ) +عكس 3*4 ( 5 قطعه )

4-ارائه نامه از محل استخدام مبني بر موافقت بدون قيدوشرط با ادامه تحصيل ازسوي بالاترين مقام سازمان مربوطه

5-تصوير كارت پايان يا معافيت ازخدمت نظام وظيفه براي آقايان به صورت كارت هوشمند يا گواهي تعويض از مراكز پليس + 10

6-تصوير پايان يا معافيت ويا ترخيص از طرح نيروي انساني

7-تسويه صندوق رفاه (درصورت اخذ مدرك مذكور. ضمنا فارغ التحصيلان دانشگاه آزاد اسلامي از ارائه مدرک مذکور معاف مي باشند.)

8-رونوشت حكم ماموريت آموزشي يامرخصي بدون حقوق براي پذيرفته شدگاني كه دراستخدام رسمي،پيماني وزراتخانه ها ،سازمانها ونهادها و... مي باشند.(درصورت آماده نبودن درحين ارائه اصل مدارك تحويل گردد)

9- تصوير پروانه دائم (درصورت داشتن)

10- تصوير كارت سهميه ايثارگران

11-تصوير كارنامه قبولي با ذكر نمره ورتبه قبولي

·         پذیرفته شدگان سهمیه آزاد، سهمیه رزمندگان و ایثارگران ، سهمیه مناطق محروم  فرم تعهد محضری مربوطه را از سایت معاونت آموزشی دانشگاه(مراجعه به لینک) دریافت نموده و بهمراه حکم حقوقی ضامنین ضمن مراجعه حضوری به دفتر حقوقی این دانشگاه جهت دریافت معرفی نامه به دفترخانه بمنظور سپردن تعهد محضری اقدام نمایند .

فرم های ثبت نامی(دانلود)

فرم گزينش (دانلود )( 2 سری تکمیل گردد)

فرم اخذتعهدمحضري(دستياران آزاد)

فرم اخذ وثيقه ملكي  (دستياران آزاد)

) فرم اخذتعهدمحضري (مازادمناطق محروم

) فرم اخذ سند وثيقه ملكي (مازاد مناطق محروم

·          شایان ذکر است پذیرفته شدگان سهمیه رزمندگان و ایثارگران میبایست از فرم تعهد آزاد استفاده نمایند .

بابل خیابان گنج افروز دانشگاه علوم پزشکی بابل - معاونت آموزشی، مدیریت تحصیلات تکمیلی،

تلفن:45یا 32208143 011- داخلی 208  - 32200453

بازدید ادواری هیأت ممتحنه، ارزشیابی و برنامه ریزی گروه میکروب شناسی
بازدید ادواری دوره کارشناسی ارشد رشته باکتری شناسی با حضور جناب آقای دکتر غلامرضا ایراجیان و سرکار خانم دکتر رضوان منیری، دبیر و عضو محترم هیأت ممتحنه، ارزشیابی و برنامه ریزی رشته باکتری شناسی وزارت بهداشت ودرمان وآموزش پزشکی
دو شنبه 23 بهمن 1396 ساعت 13:7

قابل توجه دانشجویان واجد شرایط شرکت در آزمونهای جامع علوم پایه پزشکی و دندان پزشکی و پیش کارورزی اسفند
آزمونهای جامع علوم پایه پزشکی و دندان پزشکی و پیش کارورزی در تاریخ 17/11/96 ساعت 9صبح برگزار خواهد شد.
دو شنبه 23 بهمن 1396 ساعت 13:2

بازدید هیأت ارزشیابی رشته فوق تخصصی گوارش و کبد بالغین جهت راه اندازی رشته مذکور
بازدید آقایان دکتر فرهاد زمانی و دکتر محمدجواد احسانی از اعضای هیأت محترم ارزشیابی رشته فوق تخصصی گوارش و کبد بالغین وزارت بهداشت و درمان وآموزش پزشکی بهمراه کارشناس محترم دبیرخانه شورای تخصصی، آقای حسین ترکمن.
دو شنبه 23 بهمن 1396 ساعت 11:59

بازدید ادواری هیأت ارزشیابی رشته تخصصی کودکان
بازدید ادواری بیمارستان فوق تخصصی امیرکلا جهت رشته تخصصی کودکان با حضور آقایان دکتر نادر ممتازمنش و دکتر عدالعلی خوارزمی هیأت ارزشیابی رشته تخصصی کودکان وزارت بهداشت و درمان وآموزش پزشکی بهمراه کارشناس محترم دبیرخانه شورای تخصصی، آقای حسین ترکمن
دو شنبه 23 بهمن 1396 ساعت 11:57

برگزاری نهمین دوره آزمون صلاحیت بالینی در روز پنجشنبه مورخ 19/11/96
بدینوسیله به اطلاع کارورزان واجد شرایط شرکت در آزمون فوق می رساند این آزمون در ساعت 7:30 صبح روز پنجشنبه مورخ 19/11/96 در درمانگاه بیمارستان شهید بهشتی برگزار می گردد. ضمنا" به همراه داشتن روپوش سفید الزامی است
دو شنبه 16 بهمن 1396 ساعت 8:30

تشکیل جلسه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه در روز شنبه مورخ 96/11/14 ساعت 11با حضوراعضای شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه در دفتر کار ریاست محترم دانشگاه تشکیل گردید
يك شنبه 15 بهمن 1396 ساعت 12:27

ثبت نام تکمیل ظرفیت دستیاری
به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون پذیرش دستیاری تخصصی میرساند، تاریخ ثبت نام متعاقبا ازهمین سایت اعلام می گردد.
دو شنبه 25 دي 1396 ساعت 13:23

برگزاری سومین نشست کارگروه منطقه ای اعتلای اخلاق حرفه ای کلان منطقه یک آمایش آموزش عالی سلامت
زمان: روز دو¬شنبه مورخ 11/10/1396 مکان: سالن شورای معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل سومین نشست کارگروه منطقه ای اعتلای اخلاق حرفه ای کلان منطقه یک آمایش آموزش عالی سلامت به استناد دعوتنامه شماره 14094 مورخ 6/10/1396 معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل در روز دو¬¬شنبه مورخ 11/10/1396 از ساعت 9.30 در سالن شورای این معاونت آغاز گردید.
سه شنبه 12 دي 1396 ساعت 13:1

قابل توجه کارورزان محترم رشته پزشکی
قابل توجه کارورزان محترم رشته پزشکی که شرایط شرکت در آزمون صلاحیت بالینی بهمن 96 را دارا می باشند از تاریخ 96/10/2 لغایت 96/10/20 نسبت به ثبت نام از طریق سیستم سمااقدام نمایند.
سه شنبه 5 دي 1396 ساعت 10:24

خبر برگزاری نشست اختصاصی با متخصصین و پزشکان فوق تخصص جدیدالورود دانشگاه
نشست اختصاصی استقبال از متخصصین و پزشکان فوق تخصص جدید الورود به استناد دعوتنامه معاونت آموزشی دانشگاه و با حضور معاونین توسعه مدیریت و منابع، آموزشی و درمان دانشگاه از ساعت ‍۱۲/۳۵ روز شنبه مورخ ۱۳۹۶/۱۰/۲ در سالن اجتماعات معاونت آموزشی دانشگاه آغاز گردید.
سه شنبه 5 دي 1396 ساعت 10:18

منابع آزمون هاي ارتقا – گواهينامه و دانشنامه تخصصي سال ۱۳۹۷

قابل توجه دانشجویان متقاضی انتقال و مهمانی

قابل توجه دانشجویان متقاضی انتقال و مهمانی (فقط خروج از دانشگاه)
قابل توجه دانشجویان متقاضی انتقال و مهمانی (فقط خروج از دانشگاه) به قسمت مدیریت امور آموزشی -فرآیند اداره پذیرش و ثبت نام مراجعه نمایید.

قابل توجه دانشجویان محترم متقاضی میهمانی و انتقالی
به اطلاع کلیه دانشجویان محترم متقاضی میهمانی و انتقالی به دانشگاه بابل می رساند که این دانشگاه جهت نیم سال دوم سال تحصیلی 97-96،هیچ گونه پذیرشی در این خصوص (میهمانی و انتقالی) ندارد.

فارغ التحصیلان گرامی جهت اطلاع از وضعیت فارغ التحصیلی بامراجعه به آدرس ذیل بااستفاده از مرورگرhttp: // medicalportal.behdasht.gov.ir/medicalportal/TG.aspx google chrome
جهت اطلاع از وضعیت فارغ التحصیلی بامراجعه به آدرس ذیل بااستفاده از مرورگرgoogle chrome پس از وارد نمودن کد ملی، از مراحل صدور و تایید فرم فارغ التحصیلی خود مطلع شوید. http: // medicalportal.behdasht.gov.ir/medicalportal/TG.aspx