درخشش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل در سیزدهمین آزمون المپیاد علمی کشور

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر مریم قائمی امیری از راهیابی ۸ نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل به مرحله گروهی در سیزدهمین آزمون المپیاد علمی کشور خبر داد.

دکتر مریم قائمی امیری مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی بابل گفت: پس از اعلام نتایج آزمون غربالگری سیزدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی (روز پنج شنبه ۱۳ خرداد) در ۴ حیطه مدیریت نظام سلامت، حیطه تفکر علمی در علوم پایه، حیطه آموزش پزشکی و حیطه کارآفرینی در بستر دانشگاههای هزاره سوم ۸ نفر از ۴۴ دانشجوی منتخب از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل موفق به کسب امتیاز لازم جهت حضور در مرحله گروهی رقابت ها شدند.

این مسئول ضمن تبریک به دانشجویان برگزیده کشوری و با آرزوی موفقیت برای آن ها در مراحل بعدی رقابت ها از تلاش کلیه دانشجویان منتخب مرحله درون دانشگاهی تشکر و قدردانی نمودند.

دکتر قائمی‌امیری از حمایت های ریاست دانشگاه، معاونت آموزشی، مسئولین گرامی حیطه ها دکتر هادی پارسیان، دکتر زینب فرهادی، دکتر زینب غلام نیا شیروانی، دکتر آرام تیرگر، دکتر محسن وکیلی، سایر اساتید و همچنین کارشناس المپیاد زهرا مرادی و سایر همکاران مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی تشکر و قدردانی نمودند.