پذیرش ۷۸۵ دانشجوی جدید در دانشگاه علوم پزشکی بابل

دکتر فرزان خیرخواه «معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل»: ۶۱۹ دانشجوی جدید از طریق آزمون سراسری سال۹۹ و ۱۶۶ دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی و دستیاری مورد پذیرش قرار گرفتند.

۱۱۲ دانشجو در رشته پزشکی، ۳۴ نفر در رشته دندان پزشکی، ۸۰ نفر در دانشکده پرستاری و مامایی بابل، ۴۸ نفر در رشته های دانشکده توانبخشی، ۱۴۵ نفر در رشته های پیراپزشکی، ۵۲ نفر در رشته های دانشکده پرستاری و مامایی رامسر و ۱۰۸ نفر در رشته های پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری و فیزیوتراپی واحد پردیس خودگردان دانشگاه پذیرفته شده‌اند.

حدودا ۵۶ درصد پذیرفته شدگان، دختر و ۴۴ درصد پسر می‌باشند.

در مقاطع تحصیلات تکمیلی و دستیاری شامل مقاطع فوق تخصصی بالینی، دستیاری تخصصی پزشکی و دندانپزشکی، کارشناسی ارشد ناپیوسته، ۱۶۶ دانشجوی جدید مورد پذیرش قرار گرفتند.

اسامی پذیرفته شدگان مقطع دکترای تخصصی PhD هنوز اعلام نشده است که بر این تعداد افزوده می‌شود.

تعداد کل دانشجویان در حال تحصیل و دانشجویان جدیدالورود ۴۲۲۷ دانشجو می‌باشند.