درخشش نشریه دانشجویان کمیته دانشجویی توسعه آموزش EDC در دومین جشنواره درون‌دانشگاهی نشریات دانشجویی

همزمان با برگزاری جشنواره سراسری رسانه و نشریات تیتر ۱۲؛ دومین جشنواره درون‌دانشگاهی نشریات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.

تعداد ۲۱۶ اثر در بخش های نشریات علمی و عمومی، بخش چند رسانه ای، بخش ویژه (کرونا) و آثاربرگزیده (طنز، تیتر،گزارش،عکس و...) در سامانه تیتر۱۲ ثبت شد و به جمع آثار ۱۵۲ دانشگاه علوم پزشکی کشور پیوست.

در این جشنواره، از نشریه دانشجویی پویش متعلق به کمیته دانشجویی توسعه آموزش EDC ، محمدعلی قاسمی در بخش نشریات علمی، نیما جوان مهر در بخش مصاحبه، محمدحسین حبیبی در بخش گرافیک و صفحه آرایی و بردیا کریم در بخش ویژه (کرونا( ، برگزیده شدند. با آرزوی سربلندی و موفقیت روز افزون برای این عزیزان.

# نام و نام خانوادگی رتبه بخش
۱ محمدعلی قاسمی رتبه دوم بخش نشریات علمی
۲ نیما جوان مهر رتبه دوم بخش مصاحبه
۳ محمدحسین حبیبی رتبه اول گرافیک و صفحه آرایی