قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته1400-اطلاعیه شماره 3

نحوه ارسال مدارک به دانشگاه...

باسلام و خیرمقدم به پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته1400 این دانشگاه باستحضار میرساند:
 بعداز ثبت نام به صورت مجازی به آدرس:
hamava.mubabol.ac.ir از تاریخ 3/7/1400 لغایت 7/7/1400 ،تمامی دانشجویان موظف می باشند مدارک مورد نیاز مشروحه ذیل را  از تاریخ 6/7/1400 تاتاریخ 12/7/1400ز طرق پست به آدرس :بابل- خیابان کشاورز ( گنج افروز ) -دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی معاونت آموزشی امور پذیرش وثبت نام ارسال نمایند:

1- عکس تهیه شده در سال جاری 6قطعه پشت نویسی شده

2- تصویر شناسنامه از تمام صفحات 1سری

3- تصویر کارت ملی پشت وروی آن1سری

4- اصل گواهی مدرک کاردانی بهمراه یک برگ فتوکپی آن

*** برای آن دسته از پذیرفته شدگان که ارایه اصل مدرک کاردانی امکانپذیر نباشدلازم است اصل گواهی تاییدشده توسط دانشگاه محل اخذ مدرک کاردانی با محتوای فرم شماره7 (فرم های دانلودی) ارسال نمایند

5-اصل گواهینامه انجام خدمات قانونی مقرر(طرح نیروی انسانی) یا گواهی معافیت از آن

6-مجوز ادامه تحصل یا تاییدیه تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

7-مدرک وضعیت نظام وظیفه (برای برادران) شامل کپی کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت  در غیر اینصورت مشمولان نظام وظیفه عمومی با مراجعه به سامانه نظام وظیفه به آدرس   http://services.epolice.ir/

نسبت به ثبت درخواست معافیت تحصیلی اقدام نمایند .

تذکر: تمام فرمهای ضروری که در اینجا بارگزاری شده است  . بعداز دانلود و پرینت تکمیل وتایید ،بهمراه مدارک ارسال گردد..