قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون سراسری 1400- اطلاعیه شماره 2

...

کلیه دانشجویان اعم از پذیرفته شدگان ورودی مهر و بهمن الزاماً بایستی از تاریخ 7/7/1400 لغایت 14/7/1400 ثبت نام اینترنتی انجام دهند.

ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن سال تحصیلی جدید، به دانشجویان عزیز باطلاع می رساند:

کلیه فرآیندثبت نام دانشجویان جدید الورود سال تحصیلی1401-400 1دانشگاه علوم پزشکی بابل  اعم از ورودی مهر و یابهمن به صورت کاملا غیرحضوری انجام می گردد،خواهشمند است به نکات ذیل توجه فرمائید:

ثبت نام دانشجویان جدید الورود اعم از بومی و غیر بومی فعلا بصورت غیر حضوری انجام می گیرد.

عدم ثبت نام اینترنتی دانشجویان ورودی مهرو بهمن در موعد مقرر به منزله انصراف می باشد.

ثبت نام اینترنتی دانشجویان جدید الورود

زمان ارسال مدارک متعاقباً اعلام می گردد

1-نحوه ثبت نام: با مراجعه به سامانه مدیریت آموزش

Hamava.mubabol.ac.ir

////مدارک اسکن شده  باید کاملاً دقیق، واضح و خوانا باشند

اطلاعات بصورت دقیق تکمیل گردد، مسئولیت صحت و سقم اطلاعات وارد شده بر عهده شخص دانشجو می باشد.

2-مدارک لازم جهت ثبت نام اینترنتی:

اسکن صفحات شناسنامه

اسکن کارت ملی پشت و رو

عکس4×3 که در سال جاری گرفته شده باشد

اسکن اصل ریز نمرات پیش دانشگاهی و متوسطه با تمبر، مهر و عکس- نظام آموزشی سالی واحدی/ترمی واحدی

اسکن اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی یا گواهی موقت با مهر آموزش و پرورش محل صدور مدرک- نظام آموزشی سالی واحدی/ترمی واحدی

اسکن اصل گواهی موقت یا اصل دیپلم با مهر آموزش و پرورش محل صدور مدرک

اسکن اصل گواهی موقت یا اصل پایان تحصیلات دوره متوسطه دوم با مهر آموزش و پرورش محل صدور مدرک

اسکن اصل ریزنمرات دوره متوسطه دوم با مهر آموزش و پرورش محل صدور مدرک

اسکن فرم انصراف قطعی دانشجو در صورت انصراف از تحصیل و تسویه حساب کامل تایید شده دانشگاه مربوطه

درخواست صدور معافیت تحصیلی مربوط به پذیرفته شدگان(ویژه آقایان )(اطلاعیه پیوست)

درخواست تاییدیه تحصیلی

(سامانه تاییدیه مدارک تحصیلی) https://emt.medu.ir

مراجعه به سامانه درخواست تاییدیه و پس از  پرداخت الکترونیکی هزینه مربوط، کد پیگیری را بارگذاری نمایید. صدور کد رهگیری به منزله ثبت درخواست تاییدیه تحصیلی  می باشد و  کدتاییدیه را بعداز بارگذاری نزد خود نگهداری نموده به همراه مدارک اصلی ارسال نمایید. نیاز به حضوردر دفاترپیشخوان نمی باشد.

تذکر:فارغ التحصیلان خرداد سال 1395 و قبل از آن، با کد پیگیری صادر شده از سامانه فوق، به همراه مدارک تحصیلی که توسط سازمان سنجش آموزش کشور برای ثبت نام در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی اعلام می شود به ادارات آموزش و پرورش محل فارغ التحصیلی خود مراجعه، تا مسئول سنجش آموزش و پرورش منطقه پس از بررسی و تائید، مدارک تحصیلی را اسکن و در سامانه بارگذاری نمایند.

تذکر: تمامی مدارکی که در ثبت نام اینترنتی اسکن وارسال نموده ایدرا در قالب یک سی دی در روز تحویل مدارک که زمان آن متعاقبا اعلام می گردد به همراه داشته باشید.

- فرمهای آموزشی لازم برای تکمیل  از اینجا دانلود و تکمیل و در زمان ارسال مدارک ، ضمیمه گردد.

توجه: برای دانشجویان پردیس خودگردان نیازی به تکمیل فرمهای شماره 1 و 4 و 6 نمی باشد.

-زمان ارسال  مدارک فیزیکی متعاقبا اعلام می گردد.

شروع کلاسهای ورودی مهر از تاریخ 17/7/1400خواهد بود.

برای شرکت در کلاس های مجازی می توانند از طریق سامانه آموزشی نوید به آدرس https://mubabolnavid.vums.ac.ir  با نام کاربری شماره دانشجویی @email.com و رمز عبور sp123456 وارد سامانه شده و از کلاس های مجازی استفاده نمایند. شماره تماس ۰۱۱۳۵۱۳۲۰۲۱ آماده پاسخگویی به دانشجویان عزیز می باشد.

آدرس: بابل –خیابان کشاورز(گنج افروز)معاونت آموزشی، اداره آموزش کل

درصورت داشتن هرگونه پرسش با واحد معاونت آموزشی—32208143-32208145 –امورپذیرش وثبت نام - داخلی 202////خدمات ماشینی داخلی 155///تماس بگیرید.

کدپستی :47745-47176

کنترل مجدد نتیجه ثبت نام جهت حصول اطمینان از تکمیل بودن ثبت نام الکترونیکی:

جهت اطمینان از نتیجه ثبت نام الکترونیکی

و رفع نواقص احتمالی مدارک ارسالی، پیام های ارسالی در پورتال ثبت نام الکترونیکی را مجدداً بررسی نمایند تا از تکمیل شدن ثبت نام اطمینان حاصل گردد. کارشناسان به تدریج اطلاعات ارسالی را کنترل کرده و پیام مبنی بر عدم تایید ثبت نام با تایید ثبت نام و کامل بودن مدارک در همان پورتال ثبت نام دریافت می کنید. ( در صورتیکه تمام برگه های ارسالی سبز رنگ باشد و هیچ پیام اخطاری دریافت نکرده باشید، ثبت نام کامل است)

تلفن  های دانشکده ها

دانشکده

دانشکده پزشکی

32192034

دانشکده دندانپزشکی

دانشکده پیراپزشکی

32190479

32190105