قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون سراسری 1400- اطلاعیه شماره 3

بند 1:  بصورت پستی از تاریخ 17/7/1400 لغایت 30/7/1400

مدارک لازم: 1- تصاویر شناسنامه و کارت ملی یک سری

2-6 قطعه عکس 4×3 پشت نویسی شده

3-اصل مدارک دیپلم  و پیش دانشگاهی یا گواهی موقت و ریزنمرات آنان بهمراه یک سری فتوکپی

4- اصل گواهی موقت یا اصل پایان تحصیلات دوره متوسطه دوم به همراه ریزنمرات بهمراهیک سری فتوکپی

5- اصل فرم انصراف قطعی دانشجو در صورت انصراف از تحصیل و تسویه حساب کامل تایید شده دانشگاه مربوطه.

6- تصویر کارت پایان خدمت دائم، کارت معافیت پزشکی در مدت اعتبار آن ویژه آقایان در صورت داشتن یا تصویر معافیت تحصیلی،  در غیر اینصورت برای صدور معافیت تحصیلی با آدرس Services.epolice.ir نسبت به صبت اطلاعات اقدام لازم انجام گردد.

7- کلیه فرمهای آموزشی که در ثبت نام اینترنتی پرینت گرفته شده تکمیل وبا تائید امضاء و اثر انگشت و ذکر تاریخ.

8- CD مربوط به زمان ثبت نام اینترنتی که مدارک مربوطه بارگذاری شده بود.

آدرس پستی برای کلیه دانشجویان: شهرستان بابل- خیابان گنج افروز دانشگاه علوم پزشکی معاونت آموزشی- امور پذیرش و ثبت نام

معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل