قابل توجه پذيرفته شدگان نهایی مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد رشته های گروه پزشکی سال تحصيلي 1401-1400

...

با سلام و آرزوي توفيق الهي

پذيرفته شدگان محترم مقتضي است از تاريخ1400/09/23 لغايت 1400/09/30 براي تكميل فرم ها و مدارك ثبت نا‌مي زير با وارد نمودن كدملي به عنوان كد كاربري و رمز عبور به نشاني سايت ثبت نامي‌                   hamava.mubabol.ac.ir    مراجعه و نسبت به ا‌سكن مدارك زير و ثبت نام اينترنتي اقدام فرمايند. لازم به ذكر است بازه زماني اعلام شده براي  ثبت نام تخصصي تمديد نخواهد شد و كساني كه موفق به تكميل مدارك و تائيد نهايي ثبت نام نگردند، به هيچ وجه به دانشکده های مربوطه جهت شروع دوره معرفي نخواهند شد و عدم ثبت نام آنها نيز جهت معرفي جايگزين به وزارت متبوع اعلام خواهد شد.  ضمناً شروع دوره کلیه پذیرفته شدگان از روز شنبه مورخ 01/10/1400 می باشد.

مدارك مورد نياز جهت ثبت نام اينترنتي:-

1- تكميل و اسكن فرم هاي ثبت نامي شماره (براي دريافت فرم ها به قسمت فایل ها در پایین صفحه مراجعه فرمایید)

2- اسكن اصل و کپی دانشنامه یا گواهینامه موقت کارشناسی ( یا مدرکی که نشاندهنده ی فراغت از تحصیل باشد)

*لازم به ذکر است دانشجویان سال آخر مجاز به شرکت د رآزمون بوده اند، در صورتیکه حداکثر تا تاریخ 30/10/1400 از پایان نامه خود خود دفاع نمایند، قبولی آنها محفوظ  میباشد.

3-اسكن شناسنامه (تمام صفحات) كارت ملي وعكس (3*4) عكس 3*4

4-ارائه نامه از محل استخدام مبني بر موافقت با ادامه تحصيل از سوي بالاترين مقام سازمان مربوطه

5-تصوير كارت پايان يا معافيت از خدمت نظام وظيفه براي آقايان

تبصره: پذيرفته شدگان مشمول معافيت تحصيلي موظفند تا دو ماه با در دست داشتن گواهي فراغت از تحصيل مقطع پزشكي عمومي (اعلام فراغت به سازمان وظيفه) جهت تمديد معافيت تحصيلي به آموزش تخصصي دانشكده پزشكي مراجعه نمايند.

6-تصوير پايان يا معافيت و يا ترخيص از طرح نيروي انساني

7- گواهي عدم بدهي به صندوق رفاه  (كسانيكه آن را دريافت نمودند و چنانچه فارغ‌التحصيل دانشگاه آزاد مي‌باشند نيازي به تسويه ‌حساب ندارند)

8- مدارک نشان دهنده وضعیت سهمیه، جهت استفاده‌کنندگان از سهمیه رزمندگان، ايثارگران، همسر و فرزند شاهد، آزاده، همسر و فرزند آزاده، جانبازان، فرزند و همسر جانباز، فرزند و همسر مفقودالاثر. (کارت رزمندگی یا ایثارگری، نامه ستاد شاهد و ...).

9-تصوير كارنامه قبولي با ذكر نمره و رتبه قبولي (در صورت داشتن)

10- نامه تاییدیه از دانشگاه محل تحصیل مبنی بر کسب رتبه برتر بر اساس آئین نامه تسهیل ادامه تحصیل دانشجویان ممتاز و استعداد درخشان به مقاطع بالاتر تحصیلی مصوب 21/10/89

11-داشتن 2 سال سابقه کار بالینی با مدرک کارشناسی برای رشته پرستاری و مراقبتهای ویژه نوزادان

هسته تحقيق و نظر دهي(گزينش  کارشناسی ارشد):

1-فرم هسته تحقيق و نظر دهي(گزينش) دو سري از صفحات اول و دوم

4-دو قطعه عكس پشت نويسي شده

5- داوطلباني كه در استخدام رسمي دولت و يا نيروهاي نظامي و انتظامي مي باشند يك نسخه از حكم كارگزيني ممهور به مهر كارگزيني محل خدمت

-داوطلبان جهت تکمیل فرم هسته تحقيق و نظر دهي (گزينش) میبایست نسبت به درج آدرس کامل افراد مورد اطمینان خود در فرم مربوطه اقدام نمایند .

*: در صورت مشاهده پيام مدارك ناقص مي باشد بايد سريعاً نسبت به رفع نقص اقدام نمائيد.

*قابل توجه پذیرفته شدگان محترم میرساند شروع کلاس ها در مقطع کارشناسی ارشد از تاریخ 24/07/1400 و بصورت حضوری میباشد.

ارئه مدارک:

* مقتضي است پذيرفته شدگان بمنظور تحویل پاکت حاوی مدارک ذیل ازتاريخ شروع کلاس 1400/10/01 به اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه مراجعه نمايند.

* کلیه مدارک ثبت نامی

*پرينت فرم های تکمیل شده ثبت نامی

*عکس 8 قطعه

*کپی شناسنامه و کارت ملی2 سری( تمام صفحات )

*اصل و کپی دانشنامه کارشناسی و ریز نمرات  و یا مدرکی که نشان دهنده فراغت از تحصیل باشد.

*اصل و کپی کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا مدرکی که نشان دهنده وظعیت نظام وظیفه آقایان باشد.

*مستندات 2 سال سابقه کار بالینی تا تاریخ 31/6/1400 با مدرک کارشناسی( سابقه کار قبل از اتمام دوره کارشناسی قابل قبول نمی باشد) برای رشته پرستاری و مراقبتهای ویژه نوزادان

*فرم تکمیل مخصوص معدل برای دانشجویان ترم آخر( قبلا توسط معاونت آموزش یدانشگاه مهر و امضا شده است)

*اصل و کپی مدارک نشان دهنده وضعیت داوطلب جهت استفاده از سهمیه رزمندگان و ایثارگران ( استفاده کنندگان سهمیه رزمندگان)

*تایدیه رتبه برتر بای پذیرفته شدگان با استفاه از شرایط استعداد درخشان

ضمنا"شما عزيزان مي توانيد در صورت بروز هرگونه سوال درخصوص مدارك ثبت نامي ومشكلات رايانه اي در ساعات اداري با شماره تلفنهاي 32208143 و 32208145-011 (اداره دستیاری و تحصیلات تکمیلی ( داخلی 208) و  (قسمت رايانه داخلی203) تماس حاصل نماييد.

* شایان ذکر است این دانشگاه تعهدی در قبال ارائه خوابگاه ندارد.

*دانلود فرم مشخصات و فرم گزینش

*دانلود لیست دانشکده ها