قابل توجه پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت آزمون پذیرش دستیار تخصص بالینی 1400

...

با سلام و آرزوي توفيق الهي

پذيرفته شدگان محترم مقتضي است از تاريخ 27/09/1400 لغايت 30/09/1400 براي تكميل فرم ها و مدارك ثبت نا‌مي زير با وارد نمودن كدملي به عنوان كد كاربري و شماره شناسنامه به عنوان رمز عبور به نشاني سايت ثبت نامي‌                       مراجعه و نسبت به ا‌سكن مدارك زير و ثبت نام اينترنتي اقدام فرمايند. لازم به ذكر است بازه زماني اعلام شده براي  ثبت نام تخصصي تمديد نخواهد شد و كساني كه موفق به تكميل مدارك و تائيد نهايي ثبت نام نگردند به هيچ وجه به گروه هاي آموزشي جهت شروع دوره معرفي نخواهند شد و عدم ثبت نام آنها نيز جهت معرفي جايگزين به وزارت متبوع اعلام خواهد شد. ضمناً شروع دوره از تاریخ 1/10/1400 میباشد.

مدارك مورد نياز جهت ثبت نام اينترنتي:

1. اسكن سند تعهد محضري ثبت شده در دفاتراسناد رسمي كشور یا وثیقه ملکی سپرده شده بر اساس سهميه قبولي

2- براي دريافت الف- فرم سندتعهد محضري پذيرفته شدگان با استفاده از سهميه مناطق محروم ب- فرم وثيقه ملكي پذيرفته شدگان با استفاده از سهميه مناطق محروم ج- فرم سندتعهد محضري پذيرفته شدگان با استفاده از سهميه آزاد و رزمندگان و ايثارگران د- فرم وثيقه ملكي پذيرفته شدگان با استفاده از سهميه آزاد و رزمندگان و ايثارگران به قسمت فایل ها در پایین صفحه مراجعه نمایید.

3- براي اطلاع از نحوه تنظيم سند تعهد محضري، سپردن وثيقه ملكي و شرايط ضامنين با امور حقوقي دانشگاه تماس حاصل فرمایید.

4- تكميل و اسكن فرم هاي ثبت نامي شماره (براي دريافت فرم ها به قسمت فایل ها در پایین صفحه مراجعه فرمایید)

5- اسكن گواهي مبني بر فراغت از تحصيل تا 31 شهریور ماه 1400 (براي دانشجويان ترم آخر)

6-اسکن گواهی قبولی در آزمون صلاحیت بالینی

7-اسكن شناسنامه (تمام صفحات) كارت ملي وعكس (3*4) عكس 3*4

8-ارائه نامه از محل استخدام مبني بر موافقت بدون قيد و شرط با ادامه تحصيل از سوي بالاترين مقام سازمان مربوطه (لازم به ذكر است مستخدمين رسمي و پيماني ملزم به اسكن مدرك فوق مي باشند)

9-تصوير كارت پايان يا معافيت از خدمت نظام وظيفه براي آقايان به صورت كارت هوشمند يا گواهي تعويض از مراكز پليس + 10

*مشمولین خدمات نظام وظیفه ( شروع سربازی حداکثر تا اول مرداد ماه و برگه ترخیص از نظام وظیفه)

تبصره: پذيرفته شدگان مشمول معافيت تحصيلي جهت تمديد معافيت تحصيلي به اطلاعیه بعدی مراجعه نمايند.

10-تصوير پايان يا معافيت و يا ترخيص از طرح نيروي انساني

*مدرک که شروع بهد طرح در فاصله سه ماه از فارغ التحیلی در منطقه محروم

*معافیت از طرح

11-تسويه صندوق رفاه (در صورت تسویه نمودن)( چنانچه فارغ‌التحصيل دانشگاه آزاد مي‌باشند نيازي به تسويه ‌حساب ندارند)

12-رونوشت حكم ماموريت آموزشي يا مرخصي بدون حقوق براي پذيرفته شدگاني كه در استخدام رسمي یا پيماني وزراتخانه ها، سازمانها و نهادها و... مي باشند (در صورت آماده نبودن در حين ارائه اصل مدارك تحويل گردد)

13- تصوير پروانه دائم (در صورت اخذ و داشتن پروانه)

14- تصوير مدارک نشان دهنده وضعیت سهمیه، جهت استفاده‌کنندگان از سهمیه رزمندگان، ايثارگران، همسر و فرزند شاهد، آزاده، همسر و فرزند آزاده، جانبازان، فرزند و همسر جانباز، فرزند و همسر مفقودالاثر. (کارت رزمندگی یا ایثارگری، نامه ستاد شاهد و ...).

15-تصوير كارنامه قبولي با ذكر نمره و رتبه قبولي (در صورت داشتن

هسته تحقيق و نظر دهي(گزينش  دستياري):

1-فرم هسته تحقيق و نظر دهي(گزينش) دو سري از صفحات اول و دوم

4-دو قطعه عكس پشت نويسي شده

5- داوطلباني كه در استخدام رسمي دولت و يا نيروهاي نظامي و انتظامي مي باشند يك نسخه از حكم كارگزيني ممهور به مهر كارگزيني محل خدمت

-داوطلبان جهت تکمیل فرم هسته تحقيق و نظر دهي (گزينش) میبایست نسبت به درج آدرس کامل افراد مورد اطمینان خود در فرم مربوطه اقدام نمایند .

*: جهت آگاهي از تكميل بودن و تائيد مدارك ضروري است مجدداً حداكثر بعد از 48 ساعت به سايت ثبت نام مراجعه تا پيام ثبت نام انجام شد را مشاهده نمائيد و رسيد تاييديه ثبت نام موقت را جهت مراجعه به دانشگاه پرينت بگیرید.

*: در صورت مشاهده پيام مدارك ناقص مي باشد بايد سريعاً نسبت به رفع نقص اقدام نمائيد.

ارئه مدارک:

* مقتضي است پذيرفته شدگان بمنظور تحویل پاکت حاوی مدارک ذیل ازتاريخ 27/09/1400 به اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه مراجعه نمايند.

* کلیه مدارک ثبت نامی

*پرينت فرم های تکمیل شده ثبت نامی

*سند تعهد محضری

*عکس 8 قطعه

*کپی شناسنامه و کارت ملی2 سری

شماره هاي تماس:

-درصورت هرگونه سوال درخصوص تنظيم سندتعهد محضري ومشاوره حقوقي  پيش از اخذ تعهد دردفاتر  اسنادرسمي كشور با دفترحقوقي دانشگاه با شماره 32194722-011 تماس حاصل نماييد

ضمنا"شما عزيزان مي توانيد در صورت بروز هرگونه سوال درخصوص مدارك ثبت نامي ومشكلات رايانه اي در ساعات اداري با شماره تلفنهاي 32208143 و 32208145-011 (اداره دستیاری و تحصیلات تکمیلی ( داخلی 208) و  (قسمت رايانه داخلی203) تماس حاصل نماييد.

*دانلود فرم مشخصات و فرم گزینش

*دانلود فرم سند تعهد