قابل توجه پذيرفته شدگان آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی (Ph.D ) دکتری پژوهشی رشته های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی ، سال تحصيلي 1402-1401

باسلام و آرزوي توفيق

پذيرفته شدگان محترم مقتضي است از تاريخ 02/07/ 1401 لغايت 06/07/1401براي تكميل فرم ها و مدارك ثبت نا‌مي زير با وارد نمودن كدملي به عنوان كد كاربري و شماره شناسنامه به عنوان رمز عبور به نشاني سايت ثبت نامي‌              https://hamava.mubabol.ac.ir/CAS/Account/Login         مراجعه و نسبت به ا‌سكن مدارك زير و ثبت نام اينترنتي اقدام فرمايند. لازم به ذكر است بازه زماني اعلام شده براي  ثبت نام تخصصي تمديد نخواهد شد و كساني كه موفق به تكميل مدارك و تائيد نهايي ثبت نام نگردند به هيچ وجه به دانشکده جهت شروع دوره معرفي نخواهند شد و عدم ثبت نام آنها نيز جهت معرفي جايگزين به وزارت متبوع اعلام خواهد شد.

*ثبت نام كنندگان محترم لطفاً جهت اطلاعات بیشتر و چگونگی برگزاری کلاس ها  و نحوه وزمان انتخاب واحد با تلفن آموزش دانشکده تماس و پیگیری فرمايند.

مدارك مورد نياز جهت ثبت نام :

1- سند تعهد محضري ثبت شده در دفاتراسناد رسمي كشور براساس سهميه قبولي (براي دريافت فرم سند تعهد محضري به قسمت فایل ها در پایین صفحه مراجعه فرمایید).

*صحت مطابقت سند با فرم و شرایط مربوطه با پذیرفته شده میباشد. چنانچه به هر دلیل سند ماخوذه با فرم تعهد و شرایط پیش بینی شده مطابقت نداشته باشد و یا ضامنین فاقد اوصاف مذکور باشند پذیرفته شده مکلف است در اسرع وقت نسبت به رفع نقص وقف مقررات اقدام نموده و دانشگاه در این خصوص هیچ گونه مسولیتی نخواهد داشت.

* درصورت هرگونه سوال درخصوص تنظيم سند تعهد محضري و مشاوره حقوقي  پيش از اخذ تعهد در دفاتر اسناد رسمي كشور با دفترحقوقي دانشگاه با شماره 32194722 تماس حاصل فرماييد.

* بارگزای سند جهت ثبت نام آن لاین الزامی نمیباشد. حداکثر تا تاریخ 16/7/1401 نسبت به ارائه سند تعهد به امور تحصیلات تکمیلی اقدام شود.

2- تكميل و ارائه فرم هاي ثبت نامي

3- دانشنامه یا گواهی موقت مقطع قبل و یا گواهي مبني بر فراغت از تحصيل تا 31 شهریور 1401 (براي دانشجويان ترم آخر)

4- کپی شناسنامه و کارت ملی2 سری

5- عکس 8 قطعه

6- ارائه نامه از محل استخدام مبني بر موافقت بدون قيد و شرط با ادامه تحصيل از سوي بالاترين مقام سازمان (لازم به ذكر است مستخدمين رسمي و پيماني ملزم به اسكن مدرك فوق مي باشند). ضمناً ارائه رونوشت حكم ماموريت آموزشي يا مرخصي بدون حقوق براي پذيرفته شدگاني كه در استخدام رسمي و یا پيماني وزراتخانه ها، سازمانها و نهادها و... مي باشند. (در صورت آماده نبودن در حين ارائه اصل مدارك تحويل گردد)

7-تصوير كارت پايان يا معافيت ازخدمت نظام وظيفه براي آقايان يا گواهي تعويض آن از مراكزپليس +10

8-تصوير گواهی پايان يا معافيت و يا ترخيص از لایحه طرح نيروي انساني

9-گواهی تسويه حساب و یا تقسیط بدهی با صندوق رفاه دانشجویان

10-تصوير كارت سهميه ايثارگران (کارت رزمندگی یا ایثارگری، نامه ستاد شاهد و(…

هسته تحقيق و نظر دهي(گزينش  دکتری ):

1-فرم هسته تحقيق و نظر دهي(گزينش) دو سري از صفحات اول و دوم

4-دو قطعه عكس پشت نويسي شده

5- داوطلباني كه در استخدام رسمي دولت و يا نيروهاي نظامي و انتظامي مي باشند يك نسخه از حكم كارگزيني ممهور به مهر كارگزيني محل خدمت

-داوطلبان جهت تکمیل فرم هسته تحقيق و نظر دهي (گزينش) میبایست نسبت به درج آدرس کامل افراد مورد اطمینان خود در فرم مربوطه اقدام نمایند .

ارئه مدارک:

* مقتضي است پذيرفته شدگان بمنظور تحویل پاکت حاوی مدارک ذیل ازتاريخ 09/07/1401 لغایت 11/07/1401 به اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه مراجعه نمايند.

* کلیه مدارک ثبت نامی

*پرينت فرم های تکمیل شده ثبت نامی

*سند تعهد محضری

*عکس 6 قطعه

*کپی شناسنامه و کارت ملی2 سری

ضمنا"شما عزيزان مي توانيد در صورت بروز هرگونه سوال درخصوص مدارك ثبت نامي در ساعات اداري با شماره تلفنهاي 32208143 و 32208145-011 (اداره دستیاری و تحصیلات تکمیلی ( داخلی 208) تماس حاصل نماييد.

*دانلود فرم مشخصات و فرم گزینش

*دانلود فرم سند تعهد  وراهنمای نحوه تنظيم سند