اطلاعیه شماره 3 : قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال 1401

ضمن تبریک ، به دانشجویان عزیز باطلاع می رساند:

ثبت نام مرحله اول :کلیه دانشجویان پذیرفته شده الزاماً بایستی از روز دوشتبه تاریخ  1401/7/4  الی روز پنجشنبه تاریخ 1401/7/7    برای مرحله اول ثبت نام اینترنتی را انجام دهند.

عدم ثبت نام اینترنتی دانشجویان ورودی مهرو بهمن در موعد مقرر به منزله انصراف می باشد

ثبت نام اینترنتی دانشجویان جدید الورود

1 -نحوه ثبت نام: مراجعه به سامانه مدیریت آموزشHamava.mubabol.ac.ir

////مدارک اسکن شده  باید کاملاً دقیق، واضح و خوانا باشند

اطلاعات بصورت دقیق تکمیل گردد، مسئولیت صحت و سقم اطلاعات وارد شده بر عهده شخص دانشجو می باشد.

2-مدارک لازم جهت ثبت نام اینترنتی:

2-1 . اسکن صفحات شناسنامه

2-2  . اسکن کارت ملی پشت و رو

2-3  .عکس4×3 که در سال جاری گرفته شده باشد

2-4  .اسکن اصل ریز نمرات پیش دانشگاهی و متوسطه با تمبر، مهر و عکس- نظام آموزشی سالی واحدی/ترمی واحدی

2-5  .اسکن اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی یا گواهی موقت با مهر آموزش و پرورش محل صدور مدرک- نظام آموزشی سالی واحدی/ترمی واحدی

2-6  .اسکن اصل گواهی موقت یا اصل دیپلم(برای نظام قدیم ) با مهر آموزش و پرورش محل صدور مدرک

2-7  .اسکن اصل گواهی موقت یا اصل پایان تحصیلات دوره متوسطه دوم با مهر آموزش و پرورش محل صدور مدرک

2-8  .اسکن اصل ریزنمرات دوره متوسطه دوم با مهر آموزش و پرورش محل صدور مدرک

2-9  .اسکن فرم انصراف قطعی دانشجو در صورت انصراف از تحصیل و تسویه حساب کامل تایید شده دانشگاه مربوطه

3 -درخواست صدور معافیت تحصیلی مربوط به پذیرفته شدگان(ویژه آقایان )(برای دریافت اطلاعیه پیوست لطفا کلیک نمایید)

4- درخواست تاییدیه تحصیلی

(سامانه تاییدیه مدارک تحصیلی) https://emt.medu.ir

مراجعه به سامانه درخواست تاییدیه و پس از  پرداخت الکترونیکی هزینه مربوط، کد پیگیری را بارگذاری نمایید. صدور کد رهگیری به منزله ثبت درخواست تاییدیه تحصیلی  می باشد و  کدتاییدیه را بعداز بارگذاری نزد خود نگهداری نموده به همراه مدارک اصلی ارسال نمایید. نیاز به حضوردر دفاترپیشخوان نمی باشد.

تذکر:فارغ التحصیلان خرداد سال 1395 و قبل از آن، با کد پیگیری صادر شده از سامانه فوق، به همراه مدارک تحصیلی که توسط سازمان سنجش آموزش کشور برای ثبت نام در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی اعلام می شود به ادارات آموزش و پرورش محل فارغ التحصیلی خود مراجعه، تا مسئول سنجش آموزش و پرورش منطقه پس از بررسی و تائید، مدارک تحصیلی را اسکن و در سامانه بارگذاری نمایند.

5  - فرمهای انجام معاینات دوره ای و تکمیل فرم پیوستی: معاینات دانشجویان نزد پزشک خانواده خود تکمیل و نزد خود نگه داشته در روز تحویل حضوری مدارک ارائه گردد. لطفا برای دریافت فرم اینجا کلیک نمایید .

6  - اطلاعات مورد نیاز برای ستاد شاهد و ایثارگر :   لطفا برای دریافت فرم   اینجا کلیک نمایید .

7  -برای دریافت فرم رفاهی و فرم تعهد پوشش لطفا اینجا کلیک کنید .

تذکر  مهم  : تمامی مدارکی که در ثبت نام اینترنتی (مرحله 1 ثبت نام) ،اسکن وارسال نموده اندرا در قالب یک سی دی در روز تحویل مدارک به همراه اصل مدارک(دیپلم ریزنمرات ویک سری فتو کپی آنان،شش قطعه عکس پشت نویسی شده  وفرمهای تکمیل شده) در روزهای ثبت نام که توضیحاََ  " تحویل مدارک برای پذیرفته شدگان نیمه اول و دوم می باشد " به همراه داشته باشند.

- فرمهای آموزشی لازم برای تکمیل  از اینجا دانلود و تکمیل و در زمان ارسال مدارک ، ضمیمه گردد.

- برای دریافت فرم تعهد خدمت سه برابری مقطع دکترا لطفا اینجا کلیک کنید .

- برای دریافت فرم تعهد خدمت سه برابری مقطع کارشناسی لطفا اینجا کلیک کنید .

توجه : لازم به توضیح است که محل امضا نماینده دانشگاه در فرم مربوطه هنگام  تحویل مدارک از جانب نماینده دانشگاه امضا خواهد شد .

اطلاعیه دانشکده پردیس:

توجه: برای دانشجویان پردیس خودگردان نیازی به تکمیل فرمهای شماره 1 و 4 و 6 نمی باشد. اما اطلاعیه شهریه مربوط به دانشکده پردیس را از اینجا دریافت به همراه دیگر مدارک ثبت نامی اقدام کنید .

شروع کلاسها برای پذیرفته شدگان نیمه اول از روز شنبه 1401/7/16 می باشد..

آدرس: بابل –خیابان کشاورز(گنج افروز)معاونت آموزشی، اداره آموزش کل

درصورت داشتن هرگونه پرسش با واحد معاونت آموزشی—32208143-32208145 –امورپذیرش وثبت نام - داخلی 202و154////خدمات ماشینی داخلی 155///تماس بگیرید.

کدپستی :47745-47176

کنترل مجدد نتیجه ثبت نام جهت حصول اطمینان از تکمیل بودن ثبت نام الکترونیکی:

جهت اطمینان از نتیجه ثبت نام الکترونیکی

و رفع نواقص احتمالی مدارک ارسالی، پیام های ارسالی در پورتال ثبت نام الکترونیکی را مجدداً بررسی نمایند تا از تکمیل شدن ثبت نام اطمینان حاصل گردد. کارشناسان به تدریج اطلاعات ارسالی را کنترل کرده و پیام مبنی بر عدم تایید ثبت نام با تایید ثبت نام و کامل بودن مدارک در همان پورتال ثبت نام دریافت می کنید. ( در صورتیکه تمام برگه های ارسالی سبز رنگ باشد و هیچ پیام اخطاری دریافت نکرده باشید، ثبت نام کامل است)

لطفا به اطلاعیه های بعدی هم توجه گردد.