قابل توجه پذیرفته شدگان دستیاری دندانپزشکی ۴۰۲-۴۰۱

قابل توجه پذيرفته شدگان سی و ششمین دوره آزمون پذيرش دستيار در رشته های تخصصی دندانپزشكي سال تحصيلي 1402-1401

با سلام و آرزوي توفيق الهي

مراجعه و نسبت به ا‌سكن مدارك زير و ثبت نام اينترنتي اقدام فرمايند. لازم به ذكر است بازه زماني اعلام شده براي  ثبت نام ،تمديد نخواهد شد و كساني كه موفق به تكميل مدارك و تائيد نهايي ثبت نام نگردند به هيچ وجه به دانشکده جهت شروع دوره معرفي نخواهند شد و عدم ثبت نام آنها نيز جهت معرفي جايگزين به وزارت متبوع اعلام خواهد شد.  ضمناً شروع دوره کلیه پذیرفته شدگان از روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۱/۷/۱۸ می باشد.

مدارك مورد نياز جهت ثبت نام اينترنتي:

1-  اسكن سند تعهد محضري ثبت شده در دفاتراسناد رسمي كشور یا وثیقه ملکی سپرده شده بر اساس سهميه قبولي بصورت یکی از موارد ذیل

*فرم اخذ سند تعهد محضری از پذيرفته شدگان استفاده کننده از سهمیه آزاد (متعهد عام)

* فرم اخذ سند تعهد محضری از پذيرفته شدگان استفاده کننده سهمیه موضوع قانون برقراری عدالت آموزشی

*فرم اخذ سند تعهد محضری همسران خانم های متاهل قبول شده( پذیرفته شدگان خانم متاهل ملزم به ارائه فرم مربوطه بصورت سند ثبت شده در یکی از دفاتر اسناد سمی میباشند).

2- تكميل و امضای فرم هاي ثبت نامي (برای دریافت فرم ها به قسمت فایل ها در پایین صفحه مراجعه کنید).

3-تصوير پايان و يا گواهي مبني بر اتمام وضعیت طرح خدمت نیروی انسانی (بر اساس مندرجات دفترچه راهنمای آزمون)

4- مدرکی که نشاندهنده ی فراغت از تحصیل باشد.

*پذیرفته شدگانی که با استفاده از مقررات رتبه های برتر، استعداد های درخشان، قانون تسهیل ازدواج جوانان و... مجاز به شرکت د رآزمون بوده اند، باید حداکثر تا تاریخ 31/06/1401 فارغ التحصیل شده باشند.

5-اسكن شناسنامه (تمام صفحات) كارت ملي وعكس (3*4) عكس 3*4

6-تصوير كارت پايان يا معافيت از خدمت نظام وظيفه براي آقايان به صورت كارت هوشمند يا گواهي تعويض از مراكز پليس + 10

7-تسويه صندوق رفاه (در صورت داشتن)

8-ارائه نامه از محل استخدام مبني بر موافقت بدون قيد و شرط با ادامه تحصيل از سوي بالاترين مقام سازمان مربوطه (لازم به ذكر است مستخدمين رسمي و پيماني ملزم به اسكن مدرك فوق مي     باشند)

9-رونوشت حكم ماموريت آموزشي يا مرخصي بدون حقوق براي پذيرفته شدگاني كه در استخدام رسمي یا پيماني وزراتخانه ها، سازمانها و نهادها و... مي باشند (در صورت آماده نبودن در حين ارائه   اصل مدارك تحويل گردد)

10- تصوير پروانه دائم (در صورت اخذ و داشتن پروانه)

11- تصوير كارت سهميه ايثارگران

12-تصوير كارنامه قبولي با ذكر نمره و رتبه قبولي (در صورت داشتن

هسته تحقيق و نظر دهي(گزينش  دستياري):

1-فرم هسته تحقيق و نظر دهي(گزينش) دو سري از صفحات اول و دوم

2-دو قطعه عكس پشت نويسي شده

3- داوطلباني كه در استخدام رسمي دولت و يا نيروهاي نظامي و انتظامي مي باشند يك نسخه از حكم كارگزيني ممهور به مهر كارگزيني محل خدمت

-داوطلبان جهت تکمیل فرم هسته تحقيق و نظر دهي (گزينش) میبایست نسبت به درج آدرس کامل افراد مورد اطمینان خود در فرم مربوطه اقدام نمایند .

*: در صورت مشاهده پيام مدارك ناقص مي باشد بايد سريعاً نسبت به رفع نقص اقدام نمائيد.

ضمنا باستحضار میرساند:

* مقتضي است پذيرفته شدگان بمنظور تحویل پاکت حاوی مدارک ذیل ازتاريخ 1401/07/12 لغایت 1401/07/19  به اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه مراجعه نمايند.

* کلیه مدارک ثبت نامی

*پرينت فرم های تکمیل شده ثبت نامی

*فرم سند تعهد محضری

*فرم تعهد خانم ها

*عکس 8 قطعه

*کپی شناسنامه و کارت ملی2 سری

شماره هاي تماس:

-درصورت هرگونه سوال درخصوص تنظيم سندتعهد محضري ومشاوره حقوقي  پيش از اخذ تعهد دردفاتر  اسنادرسمي كشور با دفترحقوقي دانشگاه با شماره 32194722-011 تماس حاصل نماييد.

ضمنا"شما عزيزان مي توانيد در صورت بروز هرگونه سوال درخصوص مدارك ثبت نامي ومشكلات رايانه اي در ساعات اداري با شماره تلفنهاي 32208143 و 32208145-011 (اداره دستیاری و تحصیلات تکمیلی ( داخلی 208) و  (قسمت رايانه 155) تماس حاصل نماييد.

* دانلود فرم مشخصات و فرم گزینش

*دانلود فرم سند تعهد  وراهنمای نحوه تنظيم سند