بازدید تیم ارزیاب رشته دندانپزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشکده دندانپزشکی بابل

دکتر منصور بابایی معاون آموزشی دانشگاه، از بازدید تیم ارزیاب رشته دندانپزشکی به نمایندگی از دبیرخانه شورای آموزش دندانپزشکی تخصصی معاونت آموزشی وزارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشکده دندانپزشکی بابل خبر داد.
ایشان بیان داشتند با توجه به عزم دانشگاه در جهت جذب دانشجویان خارجی در رشته دندانپزشکی در مقاطع دکترای عمومی دندانپزشکی(DDS لیسانس دندانپزشکی(BDS)، تیم ارزیاب دبیرخانه تخصصی رشته دندانپزشکی شورای گسترش از امکانات آموزشی و فیزیکی دانشکده دندانپزشکی بازدید به عمل آورد.
دکتر بابایی ابراز امیدواری کردند با توجه به مزیت های دانشکده دندانپزشکی در کلان منطقه یک آمایشی کشور و دارا بودن تمامی رشته های دستیاری دندانپزشکی این دانشگاه در آینده ای نزدیک شاهد پذیرش و تحصیل دانشجویان خارجی در رشته های دندانپزشکی خواهد بود.
مراسم اختتامیه در دفتر ریاست دانشگاه با حضور دکتر مظفرپور، رییس دانشگاه ، معاونین ایشان و مسئولان آموزشی دانشگاه برگزار گردید.