فراخوان پذیرش دانشجوی بین المللی در پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی بابل

فراخوان پذیرش دانشجوی بین المللی در رشته های دکترای عمومی پزشکی (MD)، کارشناسی پزشکی و جراحی (MBBS)، کارشناسی فیزیوتراپی و کارشناسی پرستاری در پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی بابل

متقاضیان غیر ایرانی تحصیل در مقاطع دکترای عمومی پزشکی (MD)، کارشناسی پزشکی و جراحی (MBBS)، کارشناسی فیزیوتراپی و کارشناسی پرستاری، در پردیس خودگردان این دانشگاه، می توانند از تاریخ 1402/5/4 لغایت 1402/5/25 با مراجعه به وبسایت انگلیسی دانشگاه علوم پزشکی بابل به آدرس en.mubabol.ac.ir/applyنسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

شایان ذکر است متقاضیان در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می توانند از طریق آدرس پست الکترونیک admission@mubabol.ac.ir و یا شماره تلفن 00981132258490 با کارشناس جذب دانشجویان خارجی، سرکار خانم زینب علی نژاد تماس حاصل فرمایند.