قابل توجه پذیرفته شدگان سی و هفتمین دوره آزمون پذیرش دستیاری رشته های تخصصی دندانپزشکی (اطلاعیه شماره ۲)

با سلام وآرزوی موفقیت

پذیرفته شدگان محترم مقتضی است از تاریخ ۸  مهرماه ۱۴۰۲ لغایت ۱۳ مهرماه ۱۴۰۲ برای ثبت نام اینترنی وتکمیل واسکن فرم ها و مدارک ثبت نا‌می مشروحه زیر به نشانی سایت     https://hamava.mubabol.ac.ir/CAS/Account/Login  مراجعه و با وارد نمودن کدملی به عنوان کد کاربری و رمز عبور ، نسبت به ثبت نام خود اقدام فرمایند. ضمناً لازم به ذکر است ، بازه زمانی اعلام شده  تمدید نخواهد شد و کسانی که موفق به تکمیل مدارک و تائید نهایی ثبت نام نگردند به هیچ وجه به گروه های آموزشی جهت شروع دوره معرفی نخواهند شد و عدم ثبت نام آنها نیز به منزله انصراف تلقی شده و جهت معرفی جایگزین به وزارتخانه اعلام خواهد شد.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام اینترنتی:

۱.  سند تعهد محضری ثبت شده در دفاتراسناد رسمی کشور براساس سهمیه قبولی و تحویل آن پس از تایید امور حقوقی به معاونت آموزشی  اداره تحصیلات تکمیلی ( در صورت آماده بودن سند د ر زمان ثبت نام اینترنتی )

*براي اطلاع از نحوه تنظيم سند تعهد محضري، سپردن وثيقه ملكي و شرايط ضامنين با امور حقوقي دانشگاه تماس حاصل فرمایید.

۲. تكميل و اسكن فرم هاي ثبت نامي (براي دريافت فرم ها به قسمت فایل ها در پایین صفحه مراجعه فرمایید)

۳.تصویر پایان ویا گواهی مبنی براتمام وضعیت طرح خدمت نیروی انسانی(براساس مندرجات دفترچه راهنمای آزمون)

۴. شناسنامه (از تمام صفحات ) - کارت ملی و عکس ۳.۴ ( با فرمت JPEG و حجم کمتر از 50KB)

۵. موافقت نامه بدون قید وشرط  از محل استخدام مبنی بر موافقت با ادامه تحصیل (لازم به ذکراست مستخدمین رسمی و پیمانی ملزم به اسکن مدرک فوق می با شند)

۶.تسویه صندوق رفاه مقطع دکترای عمومی (در صورت داشتن) ( چنانچه فارغ‌التحصيل دانشگاه آزاد مي‌باشند نيازي به تسويه ‌حساب ندارند)

۷.رونوشت حکم ماموریت آموزشی یا مرخصی بدون حقوق برای  مستخدمین رسمی، پیمانی وزراتخانه ها، سازمانها و نهادها (درصورت آماده نبودن در حین ارائه اصل مدارک تحویل گردد)

۸. مدرکی دال بر فارغ التحصیلی در مقطع دکترای عمومی دندانپزشکی

- ارائه گواهی  مبنی بر فارغ التحصیلی تا ۱۴۰۲/۰۶/۳۱  از دانشگاه محل تحصیل.

۹.تصویرکارت پایان یا معافیت ازخدمت نظام وظیفه برای آقایان به صورت کارت هوشمندیا گواهی تعویض ازمراکز پلیس + 10

۱-۹.پذیرفته شدگان مشمول در حین ثبت نام برای ثبت درخواست معافیت تحصیلی به سایت وظیفه عموم سخا مراجعه فرمایند.

۲-۹-با اعلام ستاد کل نیروهای مسلح، کلیه مشمولان فارغ التحصیل برای ثبت درخواست معافیت تحصیلی در سامانه مذکور اقدام نماید در غیراینصورت غایب محسوب می گردند.

۳-۹-افرادی که  به جهت قبولی دردانشگاه باید از خدمت وظیفه عمومی ترخیص گردند نیز باید درسایت مذکور درخواست خود را ثبت نمایند ونیازی به دریافت نامه از دانشگاه محل قبولی ندارند. این افراد بعد از تایید دانشگاه به یگان مربوطه جهت ترخیص از خدمت، معرفی می شوند.

۴-۹- پذیرفته شدگان باید تمامی مراحل ثبت درخواست معافیت تحصیلی خود را تا صدور مجوز ثبت نام از سوی وظیفه عمومی پیگیری نمایند.

۵-۹-دانشجویان در تکمیل فرم درخواست معافیت تحصیلی نظیر مقطع تحصیلی ، شروع به تحصیل ، رشته تحصیلی ومقطع قبلی دقت کافی بنمایند.

۱۰-اسکن پروانه دائم (در صورت اخذ و داشتن پروانه)

۱۱- تصوير مدارک نشان دهنده وضعیت سهمیه، جهت استفاده‌کنندگان از سهمیه رزمندگان، ايثارگران، همسر و فرزند شاهد، آزاده، همسر و فرزند آزاده، جانبازان، فرزند و همسر جانباز، فرزند و همسر مفقودالاثر. (کارت رزمندگی یا ایثارگری، نامه ستاد شاهد و ...).

هسته تحقيق و نظر دهي(گزينش  دستياري):

۱-فرم هسته تحقيق و نظر دهي(گزينش) دو سري از صفحات اول و دوم

۲-دو قطعه عكس پشت نويسي شده

۳- داوطلباني كه در استخدام رسمي دولت و يا نيروهاي نظامي و انتظامي مي باشند يك نسخه از حكم كارگزيني ممهور به مهر كارگزيني محل خدمت

-داوطلبان جهت تکمیل فرم هسته تحقيق و نظر دهي (گزينش) میبایست نسبت به درج آدرس کامل افراد مورد اطمینان خود در فرم مربوطه اقدام نمایند .

ارئه مدارک:

* مقتضي است پذيرفته شدگان بمنظور تحویل پاکت حاوی مدارک ذیل از تاریخ   ۱۴۰۲/۰۷/۱۰   لغایت ۱۴۰۲/۰۷/۱۷   به اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه مراجعه نمايند.

* کلیه مدارک ثبت نامی

*پرينت فرم های تکمیل شده ثبت نامی

*سند تعهد محضری

*عکس ۶ قطعه

*کپی شناسنامه و کارت ملی۲سری

شماره هاي تماس:

-درصورت هرگونه سوال درخصوص تنظيم سندتعهد محضري ومشاوره حقوقي  پيش از اخذ تعهد دردفاتر  اسنادرسمي كشور با دفترحقوقي دانشگاه با شماره 32194722-011 تماس حاصل نماييد.

ضمنا"شما عزيزان مي توانيد در صورت بروز هرگونه سوال درخصوص مدارك ثبت نامي ومشكلات رايانه اي در ساعات اداري با شماره تلفنهاي 32208143 و 32208145-011 (اداره دستیاری و تحصیلات تکمیلی ( داخلی 208) و  (قسمت رايانه داخلی 155) تماس حاصل نماييد.

*دانلود فرم سند تعهد محضری و اطلاع از نحوه تنظیم سند تعهد محضری و شرایط ضامنین .

*دانلود فرمهای ثبت نامی