قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ناپیوسته 1402(اطلاعیه شماره 2)

.....

باسلام و خیرمقدم به پذیرفته شدگان گرامی آزمون  کاردانی به کارشناسی ناپیوسته1402   دانشگاه علوم پزشکی بابل

ثبت نام به صورت مجازی به آدرس زیر از تاریخ 12 مهر 1402 ساعت 9 صبح :

https://hamava.mubabol.ac.ir/CAS/Account/Login  (لینک ثبت نام کارشناسی ناپیوسته 1402)

مدارک لازم جهت ثبت نام اینترنتی:

1-اسکن عکس4*3تهیه شده در سال جاری

2-اسکن تصویر شناسنامه از تمام صفحات

3- اسکن کارت ملی پشت و روی آن

4- اسکن اصل گواهی مدرک کاردانی

*در صورتی که تا زمان ثبت نام موفق به اخذ مدرک کاردانی نشده اید باید نسبت به تکمیل فرم شماره 6 و تایید دانشگاه مربوطه اقدام نمایید

5-اسکن اصل گواهینامه انجام خدمات قانونی مقرر(طرح نیروی انسانی) یا گواهی معافیت از آن

6-مجوز ادامه تحصیل یا تاییدیه تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

7-مدرک وضعیت نظام وظیفه (برای برادران) شامل کپی کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت می باشد در غیر اینصورت مشمولان نظام وظیفه عمومی  برای دریافت اطلاعات معافیت تحصیلی لطفا  کلیک  نمایید .

تذکر: لطفا تمام فرمهای ضروری که در  اینجا  بارگذاری شده است را بعد از دانلود و پرینت ، تکمیل و در زمان تحویل مدارک به صورت حضوری که متعاقبا اعلام میگردد تحویل نمایید.