آزمون عملی صلاحیت بالینی دانشجویان دندانپزشکی برگزار شد

...

در پی برگزاری آزمون تئوری صلاحیت بالینی که با حضور 1۲۴۰ نفر از دانشجویان دندانپزشکی سراسر کشور در ۹ مهرماه ۱۴۰۲، آزمون عملی صلاحیت بالینی در ۲۰ مهرماه برگزار شد.

بر اساس بازنگری در برنامه آموزش دندانپزشکی عمومی در سال ۱۳۹۶، مقرر شد دانشجویان ورودی سال ۹۷، بعد از گذراندن ۱۸۰ واحد درسی در آزمون جامع دندانپزشکی شرکت کنندکه در واقع این آزمون بعد از پایان ترم ۱۰ و قبل از ورود به مرحله انترنی برگزار می شود.

با توجه به ماهیت بالینی و پزشکی، آزمون جامع دندانپزشکی در سال ۱۳۹۹ به آزمون صلاحیت بالینی تغییر نام پیدا کرد.

آزمون عملی صلاحیت بالینی، ۲۰ مهرماه در دو بخش اسلاید و سناریو و آزمون عملی ترمیم، پروتز و اندو روی دندان طبیعی و مصنوعی برگزار شد.

آزمون صلاحیت بالینی مجدد در بهمن ۱۴۰۲ و سه بار در سال ۱۴۰۳ برگزار می شود و دانشجویان فرصت دارند تا در این آزمون شرکت کنند.