قابل توجه پذيرفته شدگان نهایی مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد رشته های گروه پزشکی سال تحصيلي۱۴۰۳-۱۴۰۲

با سلام و آرزوي توفيق الهی

پذيرفته شدگان محترم مقتضی است از تاريخ ۱۴۰۲/۰۸/۲۳ لغايت ۱۴۰۲/۰۸/۲۷  بمنظور ثبت نام و تحویل پاکت حاوی مدارک ذیل به اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه مراجعه نمايند.

لازم به ذكر است بازه زماني اعلام شده براي  ثبت نام تمديد نخواهد شد .

ضمناً تاریخ شروع دوره ۱۴۰۲/۰۸/۲۷ میباشد.

مدارك مورد نياز جهت ثبت نام:-

۱- تكميل و فرم های ثبت نامي شماره (براي دريافت فرم ها به قسمت فایل ها در پایین صفحه مراجعه فرمایید)

۲- اصل و کپی دانشنامه یا گواهینامه موقت کارشناسی ( یا مدرکی که نشاندهنده ی فراغت از تحصیل باشد)

*لازم به ذکر است دانشجویان سال آخر مجاز به شرکت د رآزمون بوده اند، در صورتیکه حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۳۱  از پایان نامه خود خود دفاع نمایند، قبولی آنها محفوظ  میباشد.

۳- کپی شناسنامه و کارت ملی۲ سری( تمام صفحات )

۴- عکس ۶ قطعه

۵- نامه از محل استخدام مبني بر موافقت با ادامه تحصيل از سوي بالاترين مقام سازمان مربوطه

۶-تصوير كارت پايان يا معافيت از خدمت نظام وظيفه براي آقايان

تبصره: مراجعه به اطلاعیه نظام وظیفه

۷-کپی پايان يا معافيت و يا ترخيص از طرح نيروي انساني

۸- گواهی عدم بدهی به صندوق رفاه  (كسانيكه آن را دريافت نمودند و چنانچه فارغ‌التحصيل دانشگاه آزاد مي‌باشند نيازي به تسويه ‌حساب ندارند)

۹- مدارک نشان دهنده وضعیت سهمیه، جهت استفاده‌کنندگان از سهمیه رزمندگان، ايثارگران، همسر و فرزند شاهد، آزاده، همسر و فرزند آزاده، جانبازان، فرزند و همسر جانباز، فرزند و همسر مفقودالاثر. (کارت رزمندگی یا ایثارگری، نامه ستاد شاهد و ...).

۱۰-تصوير كارنامه قبولي با ذكر نمره و رتبه قبولي (در صورت داشتن)

۱۱- نامه تاییدیه از دانشگاه محل تحصیل مبنی بر کسب رتبه برتر بر اساس آئین نامه تسهیل ادامه تحصیل دانشجویان ممتاز و استعداد درخشان به مقاطع بالاتر تحصیلی مصوب ۱۳۸۹/۱۰/۲۱

*  پذیرفته شدگان محترم نسبت به دانلود فرم درخواست تاییدیه تحصیلی مقطع قبلی از دانشگاه محل تحصیلی قبلی اقدام و رسید پستی مربوطه را بهمراه سایر مدارک به اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارائه نمایند.

توجه: ارائه فایل حاوی عکس و مدارک ثبت نامی در زمان ثبت نام الزامی است.

هسته تحقيق و نظر دهی(گزينش  کارشناسی ارشد):

۱-فرم هسته تحقيق و نظر دهي(گزينش) یک سري از صفحات اول و دوم

۲-دو قطعه عكس پشت نويسي شده

۳- داوطلباني كه در استخدام رسمي دولت و يا نيروهاي نظامي و انتظامي مي باشند يك نسخه از حكم كارگزيني ممهور به مهر كارگزيني محل خدمت

۴-داوطلبان جهت تکمیل فرم هسته تحقيق و نظر دهي (گزينش) میبایست نسبت به درج آدرس کامل افراد مورد اطمینان خود در فرم مربوطه اقدام نمایند .

۵- داوطلباني كه در استخدام رسمي دولت و يا نيروهاي نظامي و انتظامي مي باشند يك نسخه از حكم كارگزينی ممهور به مهر كارگزينی محل خدمت

۶-فرم شماره یک (مشخصات دانشجویی ) دو سری تکمیل شود .

* دانلود فرم های ثبت نامی

*دانلود فرم گزینش